Sådan kommer du igang

Amar Jets - en klub for dig og din familie!

Sådan kommer du igang

Hos Amar Jets har vi børn som starter helt fra 3-4 års alderen. De starter altid med ”stativ” træning hvor de træner balancen og fornemmelsen for isen. Vi har erfaret at mange af vores børn allerede kan løbe godt på skøjter efter én sæson. Samtidig er ishockey en af de sportsgrene, som udfordrer børnene (på den gode måde) mest iht. motorik, teknik og balance.

Klubben har på nuværende tidspunkt hold fra Hockeyskolen/U7 (Mini Jets) op til U15 på ungdomssiden. Dertil har vi motionist hold og oldboys hold. Vi er en klub med lange traditioner og relationer.

Vi har 2 måneders gratis prøvetid, hvor nye spillere kan se om ishockey og Amar Jets er noget for dem – det tør vi godt, for vi er sikre på, at nye spillere bliver helt bidt af både ishockey og Amar Jets!


  • Er barnet mellem 3-9 år, så læs mere om Hockeyskolen her.


  • Er du fyldt 10 år og ældre og helt ny til ishockey, så kontakt vores sportschef Patrick Bruggisser, mail: [email protected]

Skynd dig og komme i gang. Læs også mere her: Indmeldelse og opstart

Klubbens filosofi

I Amar Jets lægger vi stor vægt på vores fælles værdier for at klubben skal fungere rent sportsligt og socialt. Vores motto er at nøglen til en velfungerende klub for spillerne er igennem disciplin, respekt for hinanden, struktur og at klubben skal være hjemsted for at alle føler sig velkomne. Klubbens trænere/ledere skal være forbilleder for klubbens medlemmer med klare linjer for trænings miljø og hvordan man som spiller/hold agerer både på/af isen.

Vi bestræber os på at give alle vores medlemmer de bedste vilkår/tilbud for at få det maksimale ud af deres talent og træning. Klubbens bestyrelse og sportschef er derfor altid meget engagerede og proaktive omkring spillere/trænere, så alle får det maksimale ud af deres sport.