Manifest fra Bestyrelsen i Amager Ishockey Club

Det er bestyrelsens vision at skabe en ishockeyklub med en af Danmarks største og bedste ungdomsafdelinger. Det betyder at vi konstant skal fastholde de bedste spillere og rekruttere nye spillere for at holde fødekæden i gang. Nogle af vores ungdomshold spiller allerede i dag med blandt de bedste i Danmark og det er målet at vi skal gøre dette på alle alderstrin i vores ungdomsafdeling.

Det skal vi gøre gennem en langsigtet og målrettet indsats, hvor vi skal kunne tiltrække og uddanne de bedste trænere fra nær og fjern. Det skal være attraktivt at være træner i Amager Ishockey Club.

Vi ønsker endvidere at bevare og videreudvikle det gode forhold vi har til vores overbygningsklub Elite Ishockey Amager. Det er målet at ungdomsafdelingen på sigt kan agere fødekæde til et fremtidigt Elitehold, når Elite Ishockey Amager har etableret sig i AL-Bank Ligaen.

Samtidig med at vi skal kunne gøre alt dette, så skal vi være økonomisk ansvarlige. Vi vil ikke forpligte klubben og dens medlemmer ud over det ansvarlige og vil derfor altid agere i vores medlemmers interesse.

Det der gør Amager Ishockey Club unik, er et fantastisk socialt netværk i klubben. Det er det der gør os stærk og som kan bringe os langt. Vi skal alle sammen – forældre og medlemmer – hjælpe til i klubben, dér hvor vi føler vi kan bidrage. Det er igennem de forskellige arrangementer i klubben at vi tjener vores penge, som i sidste ende kommer os alle til gode – ikke mindst vores unger. 

Vi håber på et godt samarbejde med trænere, holdledere, spillere, forældre og alle andre der har deres gang i og omkring klubben.

Mvh.
Bestyrelsen i Amager Ishockey Club


Tilbage til toppen