Single Blog Title

This is a single blog caption

Amar Jets byder beboerne på Amager velkommen

VORES KLUB ER ANDERLEDES – EN STOR FAMILIE!
 
Både lørdag d. 12 Aug og idag på Dragør Havn har Amar Jets haft rekrutteringsdage da vi ønsker at byde alle børne familier velkomne til vores ishockeyklub/familie. Det er blevet gjort med flyers på stort set hele Amager. Over 2000 Flyers er blevet uddelt og det er fantastisk.
 
Både formand,sportschef,spillere og forældre har ydet en stor indsats hvilket vi er stolte af! Vi har prøvet at sprede budskabet om vores gode klub og såfremt vi har misset en familie eller to på vejen så dem gerne ned forbi vores hyggelige skøjtehal på Røllikevej 1!
 
Hockeyskolen startede op i torsdag og der var allerede mange børn som var glade for at være tilbage på isen. Smilene var store, benene var trætte. Glæde er det vigtigste element i livet og især i sport og det er der altid i AMAR JETS!
 
Så hvis dine børn (3-9 år) skal prøve verdens sejeste sport GRATIS – så kig forbi torsdage og søndage. Se vores træningstider under istider.
 
HUSK: Ishockey er ikke en dyr sport – et begynder sæt med fuldt udstyr koster kun 5-700 kr. Så kig forbi